Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'na KOSGEB ZiyaretiAfyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'na KOSGEB Ziyareti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Dernek Toplantısına Katıldı


Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Afyon Boğaz Mermerciler Derneği'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Afyonkarahisar ekonomisi için önemli bir sektör olan mermercilik alanındaki gelişmeleri yakından takip eden ATSO, dernek toplantısına katılımıyla sektöre verdiği desteği gösterdi.


Mermercilik Sektöründe Önemli Gelişmeler


Afyon Boğaz Mermerciler Derneği'nin düzenlediği Olağan Genel Kurul Toplantısı, mermercilik sektörünün geleceği için önemli kararların alınacağı bir platform oldu. Mermercilik sektöründe yaşanan son gelişmeler ve sektöre yönelik yeni projeler toplantıda ele alındı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Merdivenci, toplantıda sektör temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.


ATSO'nun Sektöre Desteği Devam Ediyor


Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar ekonomisine katkı sağlayacak her türlü projeye destek vermeye devam ediyor. Özellikle mermercilik sektörünün gelişimi için yapılan çalışmalar ATSO'nun öncelikli hedeflerinden biri. Toplantıda konuşan Merdivenci, ATSO'nun mermercilik sektörüne yönelik desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.


Genel Kurul Toplantısı'nda Alınan Kararlar


Afyon Boğaz Mermerciler Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda aşağıdaki konular ele alındı:



    • Sektörün karşı karşıya olduğu sorunlar ve çözüm önerileri

    • Mermercilik sektörünün uluslararası pazardaki rekabet gücünün artırılması

    • Sektörde yeni iş imkanlarının yaratılması


ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'ın mermercilik sektöründeki potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve ATSO olarak bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için çalıştıklarını ifade etti.