Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı YapıldıAfyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar ve Antalya Ticaret Odaları İşbirliği Güçleniyor


Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Genel Sekreter Yardımcıları, Akreditasyon Sorumluları ve Birim Sorumluları, Antalya’da bir araya gelerek kıyaslama çalışmaları gerçekleştirdi. Bu toplantı, iki oda arasındaki işbirliğini daha da güçlendirme amacı taşıyor.


Kıyaslama Çalışmasının Detayları


Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, iki odanın genel sekreter yardımcıları, akreditasyon sorumluları ve birim sorumluları bir araya geldi. Toplantının temel amacı, oda faaliyetlerinin etkinliğini artırmak ve iyi uygulama örneklerini paylaşmaktı. Oda faaliyetleri konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.


İşbirliğinin Amaçları


Bu kıyaslama çalışması ile iki oda arasında aşağıdaki hedeflere ulaşılması amaçlanıyor:


* Oda hizmetlerinin kalitesinin artırılması
* İş süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi
* Üyelere sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi
* İyi uygulama örneklerinin karşılıklı olarak paylaşılması


Akreditasyon ve Birim Sorumlularının Rolü


Toplantıda, akreditasyon süreçleri ve birim sorumlularının rolleri üzerine detaylı görüşmeler yapıldı. Akreditasyon süreçlerinin oda hizmetlerinin kalitesini artırmadaki önemi vurgulandı. Birim sorumlularının oda faaliyetlerindeki etkinliği artırma potansiyeli üzerinde duruldu.


Gelecek İşbirliği Planları


Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, kıyaslama çalışmalarını düzenli olarak devam ettirme kararı aldı. Gelecek dönemde, ortak projeler geliştirme ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunma hedefleri belirlendi. Bu işbirliği, bölgesel kalkınma için önemli bir adım olarak görülüyor.