Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Bolvadin'de İş Yerleri Açıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin ilçesinde açılan iki yeni iş yerine katılarak destek verdi. Açılışa, Bolvadin Kaymakamı Ali Arıkan, Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak da katıldı.
Ata Gümüş Süt Ürünleri ve İmalatı Satış Noktası Açıldı
Bolvadin'de açılan Ata Gümüş Süt Ürünleri ve İmalatı Satış Noktası, bölge ekonomisine katkı sağlayacak yeni bir girişim olarak dikkat çekiyor. MHP Milletvekili Taytak, bu yeni iş yerinin hayırlı ve bereketli olmasını dileyerek, Cafer Gümüş kardeşinin evlatlarının bu yeni adımını tebrik etti.
FatmaTüzzehra Gümüş Şehir ve Bölge Planlama Ofisi Açıldı
Aynı gün içerisinde açılan bir diğer iş yeri ise FatmaTüzzehra Gümüş Şehir ve Bölge Planlama Ofisi oldu. Bu ofisin, bölgenin şehir planlaması ve gelişimine katkı sağlayacağı vurgulandı. MHP Milletvekili Taytak, bu yeni iş yerinin de Bolvadin için önemli bir adım olduğunu belirtti.
Destek ve Temenniler
MHP Milletvekili Taytak, açılış törenlerinde yaptığı konuşmada, yeni iş yerlerinin Bolvadin'e değer katacağını ve istihdama katkı sağlayacağını ifade etti. Cafer Gümüş kardeşinin evlatlarına başarılar dileyerek, bu mekanların bol kazanç ve daimî başarılar getirmesini temenni etti. Ayrıca, bu tür girişimlerin desteklenmesinin önemine vurgu yaparak, bölge ekonomisinin güçlenmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.
- Açılışa katılan protokol arasında Bolvadin Kaymakamı Ali Arıkan ve Belediye Başkanı Derviş Aynacı yer aldı.
- MHP Milletvekili Taytak, yeni iş yerlerinin Bolvadin'e değer katacağını vurguladı.
- Cafer Gümüş kardeşinin evlatlarının yeni girişimleri desteklendi.
Yorumlar
Yorum Yap