Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da İdare Mahkemesi Başkanlığı Değişimi
Afyonkarahisar İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Ayna, Hâkimler ve Savcılar Kurulu kararnamesi ile Edirne İdare Mahkemesi Başkanlığına atanması üzerine, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten'i veda ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Afyonkarahisar'daki ticaret hayatı ve yargı arasındaki ilişkilere dikkat çeken önemli bir buluşma oldu.
Veda Ziyaretinde Duygusal Anlar
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın önde gelen isimleri, Başkan Ayna'ya yeni görevinde başarılar dilediler. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Başkan Ayna'nın Afyonkarahisar'daki hizmetlerinden övgüyle bahsetti. Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten ise Başkan Ayna'nın yargıya olan katkılarının Afyonkarahisar'da takdir edildiğini vurguladı.
Afyonkarahisar Ticaret Odası'ndan Yeni Göreve Destek
Ziyarette, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın, Başkan Ayna'nın Edirne'deki yeni görevine tam destek vereceği belirtildi. ODA yönetimi, Başkan Ayna'nın Edirne'deki çalışmalarında Afyonkarahisar'ın deneyimlerini aktarmaya hazır olduğunu ifade etti.
Afyonkarahisar'daki Yargı ve Ticaret İlişkileri
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, yargı ile olan güçlü ilişkileri sayesinde, bölgedeki ticaret hayatının gelişmesine önemli katkılar sağlıyor. ODA yönetimi, yargının bağımsızlığına ve adalete olan inancıyla, bölgedeki iş dünyasının haklarını korumaya devam ediyor.
- Afyonkarahisar İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Ayna, Edirne İdare Mahkemesi Başkanlığına atandı.
- Ziyarette, ODA yönetimi Başkan Ayna'ya başarılar diledi.
- ODA yönetimi, Edirne'deki yeni görevinde destek vereceğini belirtti.
Yorumlar
Yorum Yap