Gözden kaçırmayın

Şuhut Belediyesi Kurban Bayramı’na hazırŞuhut Belediyesi Kurban Bayramı’na hazır

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak önemli görüşmeler için iş insanları Bülent Gül ve Adem Yılmaz'ı makamında ağırladı. Bu buluşma, Afyonkarahisar'ın yatırım potansiyelinin değerlendirilmesi ve yerel ekonominin güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi.


Valilik Makamında Önemli İstişare Toplantısı


Afyonkarahisar Valiliği'nde gerçekleşen kabulde, Vali Yiğitbaşı, iş insanları Bülent Gül ve Adem Yılmaz ile bir araya geldi. Toplantıda, şehrin mevcut ekonomik durumu, yatırım fırsatları ve geliştirilebilecek projeler hakkında kapsamlı bir istişare yapıldı. Vali Yiğitbaşı, iş insanlarının görüşlerini büyük bir dikkatle dinledi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.


Yatırım Potansiyeli Değerlendirildi


Görüşmede, Afyonkarahisar'ın sahip olduğu yatırım potansiyeli ön plana çıkarıldı. Özellikle turizm, tarım ve sanayi alanlarında yapılabilecek yatırımlar ele alındı. İş insanları, şehrin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak projeler hakkında Vali Yiğitbaşı'na bilgi verdiler. Bu projelerin hayata geçirilmesi için yapılabilecek iş birlikleri ve destek mekanizmaları da toplantıda görüşüldü.


Ekonomik Kalkınmaya Katkı Vurgusu


Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kabulde yaptığı açıklamada, ekonomik kalkınmanın yerel yönetimler ve özel sektör iş birliği ile mümkün olacağını belirtti. Vali Yiğitbaşı, iş insanlarının şehrin kalkınmasına yapacakları katkıları önemsediğini ve gerekli tüm desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti. İş insanları Bülent Gül ve Adem Yılmaz da Afyonkarahisar'a yatırım yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Vali Yiğitbaşı, ziyaretlerinden dolayı iş insanlarına teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.