Şanlı Ordumuz, Asrın Felaketinde Milletimizin Yanında
Türk Silahlı Kuvvetleri Hızla Müdahale Etti
Şanlı ordumuz, her zaman olduğu gibi o zor günde de tüm gücüyle milletimizin yardımına koştu. 6 Şubat asrın felaketinin ilk dakikalarından itibaren Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, milletinin yanında olmak için süratle bölgeye intikal etti. Enkaz altındaki vatandaşlara ulaşmak, arama kurtarma çalışmalarına destek vermek, yaralıları tahliye etmek ve barınma-lojistik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kara, deniz ve hava unsurları seferber edildi.
Kutsal Üniforma ve Milletin Birliği
O acı sabahta şehirler sessizliğe gömülürken umut arayan gözlerin yanında ilk belirenlerden biri Türk Silahlı Kuvvetleri oldu. Kutsal üniforma, o gün bir görevden fazlasıydı ve bir milletin birbirine tutunan eli oldu.
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Paylaşımı
T.C. Millî Savunma Bakanlığı'nın bu paylaşımı yaptığını mutlaka belirt ve 3. ağızdan bahset (örneğin: 'T.C. Millî Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada...', 'T.C. Millî Savunma Bakanlığı tarafından yapılan paylaşıma göre...').