Dinar Belediyesi'ne Ziyarette Bulunan Esnaf Birliği Başkanı Ahmet Tural, İş Birliği Konularını Görüştü
Nezaket Ziyareti
6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Bölge Birliği Müdürü Muhammet Öztürk, Dinar Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Veysel Topçu ile bir araya geldi. Ziyarette, bölge esnaf ve sanatkârlarının mevcut durumu, kredi ve kefalet hizmetleri ile yerel yönetim–kooperatif iş birliğinin geliştirilmesine yönelik konular ele alındı.
Görüşme Detayları
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, esnaf ve sanatkârların finansmana erişiminin kolaylaştırılması, yerel ekonominin güçlendirilmesi ve Dinar’daki ticari hayatın desteklenmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Ahmet Tural, Belediye Başkanı Veysel Topçu’ya teşekkür ederek, bölge esnafının her zaman yanında olacaklarını ifade etti.
Belediye Başkanı'ndan Açıklama
Belediye Başkanı Veysel Topçu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnaf ve sanatkârların ilçenin ekonomik ve sosyal hayatındaki önemine vurgu yaptı ve iş birliğinin artarak devam edeceğini belirtti.